Websitefotografie – Bedrijfsfotografie

Zichtbaarheid creëren. Laten zien wie jij bent, waar je voor staat. Het verhaal delen achter jouw gezicht en/of het hart van je bedrijf; dat wekt vertrouwen. Authentiek en professioneel. Jouw waarden en/of de waarden van het bedrijf, de bedrijfsprocessen goed in beeld brengen betekent ook jou (en eventueel de werknemers) in jouw professionele omgeving werkzaam fotograferen. Naar wens zal er een complete reportage gemaakt worden die positief bijdraagt aan het beeld dat jouw klanten van jou en je bedrijf hebben. Richtend op authenticiteit. Wat gaat over zijn wie je bent. Niet over wie je denkt te moeten zijn. Met als resultaat, fotografie in verbinding en passende content.

Iets waar ik je graag in zou begeleiden. Hoe? Alvorens het inplannen van de shoot plannen we een videocall of telefoongesprek voor het bespreken van ideeën. Samen werken we naar een bewustwording. Wat wil jij? Maar ook bedenken we, wie is de doelgroep? Wat is de strategie? Wie ben je? Waarvoor staat het bedrijf? Na deze meeting ontvang je een stappenplan en informatie omtrent tarieven en lokatie mogelijkheden. Op die manier zijn we beiden voldoende voorbereid voor een perfecte samenwerking.

Wil je nieuwe foto’s voor het vergroten van zichtbaarheid en wil je een keer vrijblijvend brainstormen over de fotografie?