WELKOM OP MIJN WEBSITE

Enkele jaren geleden ben ik in aanmerking gekomen met mindfulness en nlp. Door het positieve effect dat nlp en mindfulness op mij had, heb ik besloten om zelf hierin opleidingen te volgen. Deze positiviteit vertaald door expertises te bundelen naar fotografie dat zich laat omschrijven als licht, luchtig en persoonlijk. Met de focus op authenticiteit. Websitefotografie, bedrijfsfotografie, personal branding, interieur en lifestyle.

Aan de Fotovakschool + de Academie voor fotografie opgeleid tot fotografe en digitaal beeldbewerkster, waarna ik sinds 2000 foto opdrachten voor particulieren, diverse nationale en internationale bedrijven heb mogen uitvoeren.

Voor jou als persoon, ZZP-er of (startende) ondernemer zichtbaarheid creëren, daar krijg ik energie van. Als fotografe weet ik hoe essentieel transparantie en authenticiteit is in de fotografie, het is immers de poort en communicatie naar potentiële klanten. De focus ligt dan ook eerst op het brainstormen. De leuke uitdaging hierin vind ik is het opzoek gaan naar iemands kracht. Wie heb je voor je, wie ben je werkelijk en wat breng jij de wereld in. Naast het fotograferen, en het leveren van passende content, help en adviseer ik bij dit (groei) proces.

Mijn missie is:

“Fotografie in verbinding met een hart voor echtheid! Foto’s die deskundigheid, vakmanschap en authenticiteit uitstralen. Zoveel mogelijk verhalen (vertellen) in beeld brengen is wat ik het liefste doe! Verhalen van boeiende mensen en hun interieur, of binnen het bedrijf en haar ambacht. Jouw waarde als persoon, bedrijf of interieur zichtbaar in beeld brengen, dat is waar ik mij graag voor inzet.”

Yvette