Welkom op mijn website.

Hoi, ik ben Yvette van Mook. Enkele jaren geleden ben ik in aanmerking gekomen met mindfulness en nlp. Door het positieve effect dat nlp en mindfulness op mij had, heb ik besloten om zelf hierin opleidingen te volgen. Deze positiviteit vertaald door expertises te bundelen naar fotografie dat zich laat omschrijven als licht, luchtig en persoonlijk. Met de focus op authenticiteit. Websitefotografie, bedrijfsfotografie, personal branding, interieur en lifestyle.

Aan de Fotovakschool en de Academie voor fotografie opgeleid tot fotografe en digitaal beeldbewerkster in 2001, waarna ik voor diverse nationale en internationale bedrijven en particulieren foto opdrachten heb mogen uitvoeren.

Mijn missie is:

“Fotografie in verbinding met een hart voor echtheid! Foto’s die deskundigheid, vakmanschap en authenticiteit uitstralen. Zoveel mogelijk verhalen (vertellen) in beeld brengen is wat ik het liefste doe! Verhalen van boeiende mensen en hun interieur, of binnen het bedrijf en haar ambacht. Jouw waarde als persoon, bedrijf of interieur zichtbaar in beeld brengen, dat is waar ik mij graag voor inzet.”

Yvette     

Wil je meer weten?